Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a gyors és mindenre kiterjedő válaszodat. Megfogadom a tanácsodat, a guaranaxot lecserélem a gold lecytyna-ra, elkezdem a spirulina-t, a szerves krómot, a psyllium rostot. Marad mellette a szerves c-vitamin, a cink, az erbaven tabletta, és még meleg van, a diurerbe. A zöld búzafű italpor is nagyon jónak tűnik, ihatom-e reggelire a rosttal, vagy az már túlzás? Már múltkor beszereztem a lepkeszegmagot és a centella-t, de a gambe kúra miatt azt a tanácsot kaptam tőletek, várjak vele a kúraidő végéig. Elkezdhetem ugye most már? A lepkeszegmagot a melleim feszesítésére szeretném szedni,a fogyókúra miatt ráfér, a centella-t érfal és kötőszövetre. Mennyi idő alatt fejti ki hatásosságát? A szőlőmag leírása is a fiatalító hatásról és érfal erősítésről nagyon jókat ígér, szeretném kipróbálni a szőlőmag tablettát és az őrleményeket, amiket úgyis lefekvéskor kell bevenni, ahogy olvastam. Ezek így egyszerre elég soknak tűnnek, szeretném kérdezni, hogy szedhetőek-e együtt, van-e értelme ennyi mindennek, vagy talán kiváltja egyik a másikat? A bokám körül és a térdem körül vannak hajszálerek, itt-ott a combomon is előfordul, rövidebb szoknyát, nadrágot a gambe kúra sikeressége ellenére emiatt még mindig nem veszek fel. Látható, de nem kidudorodó erek vannak a térdemen kivül-belül. Előre is köszönöm a válaszod. Üdvözlettel: Magdi

2017-08-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdi!

A problémák/betegségek, amiket leírtál bizony hosszú évek alatt alakultak ki. A másfél év alatti 26 kiló leadása nagyon szép eredmény. De a mostani leveledből egy kicsit azt érzem, hogy elvesztetted a türelmedet és kitartásodat és az utolsó tíz kiló leadását minél gyorsabban szeretnéd. Ne tedd!

Légy türelmes, ez az utolsó tíz kiló lesz talán a legnehezebb, de a leglátványosabb is. Folytasd továbbra is a diétádat, annyi változtatással, hogy próbálj meg ne egyszerre sokat enni, hanem inkább oszd fel több részletre a napi táplálkozást és mindig csak olyan mennyiséget egyél mint az ökölbe szorított kézfejed. Ezt pár nap, egy hét alatt megszokod és rááll a szervezeted.

Én azt javaslom, hogy előbb érd el még azt a mínusz tíz kilót, amit szeretnél. Ehhez az előző válaszomban javasolt kiegészítők tökéletesek. Főleg ha sikerül a táplálkozási szokásaidon is változtatni.

A szőlőmag őrleményeket  ettől függetlenül nyugodtan beillesztheted még, mondjuk a reggeli joghurtba keverve vagy este lefekvés előtt. A Szerves Szőlőmag tablettát  az ERBAVEN®  készítmények mellett nem érdemes pluszban szedned.

Ugyanígy a Zöldbúzafű port  is beillesztheted bármikor, mondjuk kiváltani valamelyik étkezést egy-egy zöld-turmixszal.

A Centellával  kapcsolatban megint csak azt tudom írni, hogy amíg az ERBAVEN® kúrában szünetet tartasz, akkor azt váltsd ki vele.

A Lepkeszeg maggal  kapcsolatban pedig azt javaslom addig ne kezd el amíg nem érted el a célod, főleg ha mellfeszesítés a cél. Azt hogy nálad mennyi időbe fog telni míg kifejti hatását sajnos nem tudom. A hatás ideje mindig egyénileg és egyéni állapottól függ.

És ami nagyon fontos! Ha el is érted még azt a mínusz tíz kilót, amit NEM csak ezektől az étrend-kiegészítőktől fogsz elérni, akkor sem szabad elhagyni a diétát és a mozgást. A sikeres fogyókúra sosem úgy működik, hogy szedek valamit, leadom a súlyfölösleget, aztán mindent ugyanúgy csinálok, mint azelőtt. Sokan ezért csalódnak hatalmasat, mert így gondolják. A hangsúly mindig az életmódváltáson van.

További kitartást és türelmet kívánok neked.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita