Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a gyors csomagküldést,ma meg is érkezett. 4 éves kislányom mióta ovis gyakran náthás és köhög vagy fül vagy mandula gyulladással jár. Több terméket is rendeltem csak azt nem tudom lehet e együtt alkalmazni őket vagy kell e ? Flu junior szirup, echinad szirup illetve propolisz csepp. Felnőtteknél gyógyszer szedését befolyásolja a gránátalma koncentrátum? Válom válaszát köszönettel:Krisztina

2021-02-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

A Flu Junior és a propolisz csepp is EPID® szabadalommal védett propoliszt tartalmaz, így az együttes fogyasztásuk nem szükséges.

Ellenben az Echinacea szirupot minden további nélkül kombinálhatjátok propolisz kivonatokkal. Érdemes 60-120 napos kúrákra berendezkedni, majd egy hónap szünet után meg lehet ismételni a kúrát. (Pl. csinálhattok egy kúrát a Flu Juniorral és az Echinacea sziruppal, majd egy hónap szünet után jöhet a propolisz csepp).

Ha gyakran beteg a gyerkőc, akkor érdemes a bélflóra egyensúlyára is figyelmet fordítani, hiszen az immunrendszer egészségének 70%-át a bélflóra egészsége adja. Ehhez válasszátok a Ferzym® bélflóra ampullát, hiszen nemcsak 7 milliárd élő probiotikumot tartalmaz, hanem a probiotikumokat kolonizáló prebiotikus rostokat is.

Az általános protokoll szerint amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, úgy minden esetben egyeztetni kell a kezelőorvosunkkal is, mielőtt étrend-kiegészítő pl. a gránátalma koncentrátum alkalmazásába kezdenénk, hiszen szükség lehet a gyógyszeradag módosítására.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita