Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönöm a 2016.12.11-ei válaszát is. Ezek szerint nem szükséges a probiotikum (Dr. Chen Probikum 7 Forte) és a Fitotree kapszula között 2 órát hagyni? Valamint olyan kérdésem lenne, hogy milyen nyugtató hatású készítményeket tud ajánlani olyan idegességre, melynek tünetei lehetnek visszatérő hőemelkedések és megmagyarázhatatlan hőhullámok, hidegrázások? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Varga Viktor

2016-12-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktor!

Nagyon érdekesek az idegességre jelentkező tüneteid, melyekre kifejezetten az adaptogén gyógynövények jelentenek segítséget. Ezeket a növényi kivonatokat a Stress® Control névre hallgató kapszula egyesíti, és róluk a terméknévre kattintva olvashatsz tovább, és tedd is meg, mert ez kifejezetten Neked szól! (A termék most éppen kifogyott, de pénteken megérkezik a friss szállítmány)

Fitotree kapszula esetén pedig valóban eltérhetünk a tipikus 2 óra különbségtől, mert a kivonat folyamatos hatóanyag kibocsájtású, mikronizált termék. Ennek ellenére én 2-3 étrend kiegészítő kombinálásánál a klasszikus időkülönbséget szoktam még tartani (régi beidegződés), ugyanakkor ma már ez valóban szükségtelen, amikor a technológia azon a szinten áll, hogy még antibiotikumok mellett is fogyaszthatunk probiotikumokat.

Rudolf Rita