Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönök mindent. Már használom az argán olajat ennek teljesen más illata van mint a régi verziónak. Milyen illatúnak kell lennie? A másik kérdés, hogy ajánlottak egy jó alapozót ami állítólag nagyon jó alapanyagokból van Ön is biztos hallott róla a Gigi termékek. Erről van esetleg véleménye hogy érdemes-e kipróbálnom? A másik hogy a veganz termékcsaládról mi a véleménye? Köszönettel:Krisz

2019-05-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Az új Argán olajunk  még magasabb hatóanyag tartalmú, mint az előző széria, és több alkotó is mutatható ki benne. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy termékpalettánk a legújabb kivonási módszerekkel, és innovációs technológiákkal készüljenek. Illata nagyon enyhén dióra vagy mogyoróra emlékeztet, ami kellemes, igen diszkrét illat. Nyilván képesek lennénk mesterségesen befolyásolni az illatot, azonban tudatosan nem teszünk így, hiszen az a hatóanyag tartalom és az élettani hatás rovására menne.

Jómagam nem próbáltam még az általad említett kozmetikumot, így sajnos nem tudom véleményezni. Kérd ki egy kozmetikus véleményét, ez nem igazán az én szakterületem. Továbbá Veganz termékek forgalmazásával sem foglalkozunk, így azokról sem rendelkezem releváns információval.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita