Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Köszönjük a segítségét. Azt szeretnénk még kérdezni, hogy szemre a hialuronsav mellé lehet szedni az egyik szem vitamint? Nekem jó a látásom a legutóbbi szemészeti ellenőrzésen ezt mondták de szeretném hogy így is maradjon. megelőzésképpen a szemvitamin jó lenne vagy azt csak inkább azok szedik akiknek már sajnos van valami probléma a szemükkel? A hialuronsav kapszulát lehet esetleg pakolásként is használni ha szétszedem a kapszulát esetleg szem alá karikákra vagy arcmaszkként? Akkor a lepkeszegmag kapszulát nem javasolja? Köszönettel:Kriszti

2017-11-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A prevenciónál nincs fontosabb. Az egészséget őrizni, védeni a legfőbb cél, így semmi akadálya annak, hogy antioxidánsokat tartalmazó szemvitamint fogyasszunk megelőzésként.

Ezt a szemvitamint  természetesen kombinálhatod a hialuronsav kiegészítővel együtt is!

Azonban a hialuronsav tabletta nem alkalmas arcpakolás készítésére, hiszen más méretet alkalmaznak kozmetikumokban és szépészeti vagy ízületi injekciókban. A különböző molekulatömeg tehát eltérő tulajdonságokkal ruházza fel a hialuronsavat.

A hormonháztartással kapcsolatban pedig az előző válaszomban javasolt kiegészítőket ajánlom. Azért nem írtam bele a lepkeszegmagot, mert nem tudjuk pontosan mi okozza a hormonrendszered zavarát. Ennyire általánosságban pedig az ott említett tápanyagokkal érdemes kiegészíteni az étrendet. Valamint ismét hangsúlyozom, hogy gyökeres életmódváltás elengedhetetlen a tartós javuláshoz.  

Üdvözlettel:

Somogyi Rita