Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Kollagén Facelift Koncentrátumot szabad folyamatosan szedni? Augusztus óta használom. Tartsak szünetet? Egyébként több terméketeket szedem, nagyon elégedett vagyok! Köszönöm!

2017-01-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Noémi!

Semmi problémát nem okoz a Facelift® koncentrátum,  hosszú időn át tartó használata. Örülök, hogy elégedett vagy vele, és őszintén gratulálok az elért eredményekhez, de ha augusztus óta iszod a koncentrátumot, azt gondolom itt az ideje egy 2-3 hetes szünet beiktatásának. Azt követően természetesen belekezdhetsz egy újabb kúrába – miért ne tennéd? Milyen hosszú is legyen ez? A Facelift® koncentrátum esetében a minimum kúra (megelőzés, szinten tartás) 2 palack, azaz 40 nap, 40 év felett 3 palack, azaz 60 nap. A komplett kúra (haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként) 6 üveg, azaz 120 nap.

Sőt, ha fokoznád a hatást, tudok egy nyerő párost a Facelift® kollagént mellé: tarts a kollagénkúrával párhuzamosan egy Szerves hialuronsav kúrát is, és az eredmények magukért beszélnek majd!   Annak ellenére, hogy újdonságról van szó, máris komoly rajongói tábort szerzett magának, hiszen rengetegen dicsérik a hatásosságát. A kollagén és a hialuronsav egymás kistestvére, amiket nagyon gyakran fogyasztanak együtt a látványosabb eredmények érdekében. A Szerves hialuronsav   pedig különösen érdemes a figyelmünkre, hiszen fermentált, növényi eredetű termékről van szó, valamint molekulamérete, tisztasága és dózisa révén egyedülálló biohasznosulással büszkélkedik. Ha felkeltette az érdeklődésed, a terméknévre kattintva olvashatsz róla tovább.

Üdvözlettel; Rudolf Rita