Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Kipróbáltam a Gambe Slim főzetet, nagyon vártam, meg is rendeltem belőle az ajánlott mennyiséget, mert nagyon szerettem volna végigcsinálni a kúrát. Viszont egy nagyon érdekes, és igen fájdalmas mellékhatásra lettem figyelmes - amit nálam a csodaszer okozott, és szeretném megkérdezni, hogy volt-e már hasonló tapasztalatotok vele. A kúra kezdete napján elkezdett fájni a fejem. Az elején nem nagyon, és nem is kerestem összefüggést a főzet és a fejfájás között. De kb 3 nappal a főzet szedésének kezdete után az addigi fejfájásból brutális, fényérzéskenységes, aura-látásos migrénem lett. Volt egy gyanum, hogy estleg a főzet lehet a ludas, mert más nem változott abban az időszakban az életemben a korábbiakhoz képest, ami ilyen dolgot művelhetett volna. Így a migrén másnapján nem vettem be a főzetet, és kb 1 nappal később a fejfájásom elszállt. Nem voltam benne biztos, hogy a főzet okozza, így tettem még egy kísérletet - pár héttel az első "roham" után, az eredmény ugyanaz lett sajnos. A főzet szedésének elkezdése után jött az eleinte tompa fejfájás, majd 3 napnyi főzet fogyasztás után érkezett a brutális migrén is. Így a kúrát megszakítottam, és az óta semmi bajom. Lehetséges, hogy egyéni érzékenységről van szó a főzet valamelyik összetevője miatt, de gondoltam, hogy inkább leírom nektek a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, és megkérdezem, hogy érkezett-e esetleg hasonló visszajelzés felétek valaki mástól is. Van esetleg valami javaslatod, hogy mit tehetnék ez ellen, hogy mégiscsak meg tudjam csinálni a kúrát, mert a combocskáimról jó lenne néhány centit lerobbantani. A chili géllel azért nem próbálkozom, mert korábban, másik (dr Kelen féle) chili tartalmú géllel kentem magam, és az elvileg hipoallergén kencétől hólyagos kiütéseim lettek a paprika tartalom miatt :( Így a chili gélt nem merem kipróbálni. Mivel próbálkozhatnék még esetleg? Előre is nagyon köszönöm a válaszodat és a visszajelzésedet. További szép napot kívánok neked, Üdvözlettel,

2018-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!

A GambeSlim főzet nyiroktisztító hatású, és mint minden tisztítókúránál, ennél a terméknél is előfordulhat, hogy az kiürülő méreganyagok miatt, az első időszakban fejfájás, rossz közérzet, fáradékonyság esetleg szédülés jelentkezik. Ez nem általános, mindig az egyén méreganyag telítettségének függvényében jelentkeznek erősebben/gyengébben vagy egyáltalán nem a tünetek. A fejfájás, abszolút betudható ennek, migrénről, fényérzékenységről még nincs visszajelzésünk ennek kapcsán.

Esetleg azt tudod tenni, hogy a kúra első időszakában (5-10 nap) lefelezed a napi adagot, és 12,5 ml-t fogyasztasz csak belőle, azt is nagyobb hígításban, akár 1-1,5 liter szénsavmentes vízben elkeverve, és azt iszogatod egész nap kortyolgatva. Természetesen, amennyiben ez sem segít, ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, és a bontatlan üvegeidet visszavásároljuk, de szerintem ennek működnie kell.

Ami a Chilli gélt illeti, a kapszaicin egy erős hatóanyag, és egyéni érzékenység esetén, ennek használata valóban nem ajánlott, sőt általánosságban a termo hatású készítményeket el kell hagyni.
Figyelmedbe ajánlom az Aloe feszesítő testápolónkat melyet nyugodtan alkalmazhatsz este fürdések után, akár a masszázs kesztyűvel kombinálva, mellyel fürdés közben kell előmasszírozni a bőrt, hogy a testápoló hatóanyagai mélyebb rétegekbe is fel tudjanak szívódni.

Üdvözlettel: Somogyi Rita