Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, kipróbálnám a GambeSlim koncentrátumot, de ugyanakkor izgat a Facelift is. Eddig 50 kg-t fogytam, ami megviselte az amúgy sem túl jó minőségű bőröm. Kötőszöveti gyengeségem van. Küzdök a narancsbőrrel, visszerekkel, és még előttem van 10 kg fogyás, ami meg fogja viselni az arcom. Gondolom, hogy a kettő együtt sok lenne, tudna ajánlani vmi más megoldást, ami mindenre jó volna? Köszönettel: Rita

2018-01-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita!

Először is gratulálok a fogyásodhoz, de egy ilyen mértékű (50kg) fogyás sajnos laza kötőszövetet eredményez. És az sem mindegy ugye, hogy mennyi idő alatt adtad le azt az 50 kg-ot.

Ideális esetben ekkora súlyleadásnál a heti fél kiló lenne a tolerálható a bőr rugalmassága szempontjából. Maximum a heti egy kiló.

Ilyen esetben a kiegészítők alkalmazása mellett továbbra is hatalmas hangsúlyt kell fektetned a rendszeres mozgásra és diétára. Célzottan tud neked segíteni diétát összeállítani esetleg egy dietetikus szakember. Ugyanis egy szakszerűen összeállított diétával nem csak a további 10 kilótól lesz könnyebb megszabadulnod, hanem a bőröd rugalmasságának visszaszerzésében és a kötőszöveted normalizálásában is segíteni fog.

Tehát továbbra is az életmódváltást kell előtérbe helyezned. És csak azzal egyetemben jöhetnek a kiegészítők. Esetedben a Kollagén Facelift® koncentrátum  mellé a Fermentált Hialuronsavat  javaslom kiegészítve C-vitaminnal is. Ez a hármas kiválóan támogatja az ereket, a bőrt, a kötőszövetet.

Külsőleg pedig bevethetsz feszesítő, narancsbőr ellenes kezeléseket. Ilyen a ChiliGél  alkalmazása Speciális Testtekercselő fóliával  és Masszázskesztyűvel  együtt.

De őszinte leszek veled. Ilyen mértékű fogyás után hirtelen változásra nem szabad számítani a bőröd visszahúzódásával kapcsolatban. Sőt a plasztikázás gondolatát sem szabad elvetni, ha huzamosabb ideig nem sikerül lényegesen javítani a petyhüdtségén.   

Sok sikert kívánok neked és várom szíves visszajelzésed.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita