Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, kicsit sűrű volt az elmúlt hét, nem tudtam a problémámmal tovább lépni, remélem a héten sikerül visszapostáznom. A nagyobb hígításban megpróbáltam mindkét terméket, mert jó lett volna a minimum javasolt kúrát végigvinni. A bőröm a combomon láthatóan alakult ebben a pár hétben is. A Diurerbe-t úgy érzem talán így el tudom fogyasztani, megpróbálom folytatni. A kollagén esélytelen. Azt szeretném kérdezni, hogy más pl. kapszulás kollagén készítménnyel ki lehet-e váltani, van-e ilyen az Anaturnál, vagy mivel próbálhatnám még kiegészíteni? Gondolkodtam a Chilli gélben is, bár a combom külső része elég hajszáleres, úgy olvastam, arra nem javasolt ez. Napi 3 liter folyadékot fogyasztok, ennél többet nem tudok. Köszönöm a választ. Üdv: Ildikó

2020-06-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Nagyon örülök annak, hogy sikerült tovább folytatni a Diurerbe® kúrát .

A Gambe Slim® -ből pedig a bontatlan csomagolású üveget várjuk vissza.

Helyettesítő termékként ajánlom figyelmedbe a Kollagén Activ rágótablettát. Napi 4 szemes adagolással 3600 mg kollagénhez juthatunk, mely felel a kötőszövet rugalmasságáért, fiatalságáért. Finom, citrusos íze van.

A Chilli gél alkalmazása valóban nem javasolt hajszáleres területen, ellenben az Aloe Vera feszesítő testápolót minden további nélkül alkalmazhatod.

A vízfogyasztásod tökéletes, ezt folytasd tovább, és a még jobb eredmény érdekében a bevitt szénhidrát mennyiségét is próbáld csökkenteni, napi 180-200 grammra.

Sok sikert kívánok a további kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita