Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Két kérdéssel fordulnék Önhöz. Az egyik a babatervezés, már próbálkozunk és nézegettem a termékeket amiket babatervezés, terhesség alatt is szedhetnék, ami biztonságos. Nem szeretnék túl sokat szedni csak a legszükségesebbeket. Vettem már Royal jelly ivótasakot azt ma elkezdtem inni és folsavat. A Royal Jellyből sajnos csak egy tasakot tudtam venni abban 16 db van. Néztem hogy 120 napos kúra kéne de sajnos annyit nem fogok tudni megvenni, főleg úgy hogy folyamatosan tudjam fogyasztani:( Kérdés, hogy ez a 16 db is használ azért majd valamit? Igyekszem azért majd venni ahogy tudom. A másik kérdés, hogy használom a moringce feszesítő szérumot, nekem kicsit ragacsos az természetes? Mert úgy olvastam hogy smink alá is simán lehet tenni de nekem ragad tőle az arcom:) (Az anti aging krém az jól beszívódik nem ragad) Viszont én sajnos nem vettem észre változást, mármint ami a képeken is látszik hogy a kisebb ráncokat eltünteti. (már 15 perc után is van látható változás a képaláírás szerint) Nekem a szem alattira kellett volna, vagyis amikor mosolygok látok ott szarkalábakat de hiába kenem azóta is ott vannak pedig már használom egy ideje a termékcsaládot:( Lehet hogy nekem nem használ? Egyébként ezeket a krémeket lehet használni babatervezés, terhesség alatt is majd? Köszönette

2020-06-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Babatervezéssel kapcsolatban erre a kiemelésre kattintva tudsz bővebben olvasni. Itt azok az alapvitaminok, alaptápanyagok vannak összeválogatva, amelyek mind a tervezés, mind a várandósság időszakában fontosak. Természetesen a kiegészítők mellett az étrendet, életmódot is reformálni szükséges. Azt azonban tudnod kell, hogy ezek a tápanyagokat kúraszerűen javasolt alkalmazni, hogy támogatást nyújtsanak, és ez a kúraidő minimum 60 nap. Nagyobb egyensúlyvesztés esetén ráadásul ez a minimum kúraidő, 120 napra tolódik ki.

Egyébként a méhpempő mellé, a Szerves Folsav nagyon jó választás, csakúgy, mint a Világszabadalommal védett kismama vitamin, mely folsavat is tartalmaz.

Amennyiben a moringcé feszesítő szérum ragacsos hatást kelt, úgy a bőr hidratáltsága igen alacsony. Elegendő folyadékot iszol? Nincs belső gyulladás a szervezetedben? Ezek ugyanis minden bőrfiatalító cselekedetet meggátolnak.

Azt javaslom, hogy a szérum előtt az arctisztítást követően vidd fel bőrödre az arcfluidot, és csak ezt követően alkalmazd egészen vékonyan a szérumot. Azt is kipróbálhatod, hogy nedves bőrre dolgozod be a szérumot, de a belsőleges vízfogyasztás még így is kulcsfontosságú lesz. Mivel bőrünk egészsége, annak fiatalsága és regenerálódó képessége szoros összefüggésben van szerveink egészségével, testfolyadékaink egyensúlyával… ezért bizonyos esetekben csak a külső megoldások, nem elegendőek a változáshoz.

Egyébként ezeket a mindenmentes kozmetikumokat bátran alkalmazhatod a babatervezés és a várandósság ideje alatt is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita