Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Két éve epehólyag eltávolító műtétem volt.Néha még most is vannak görcseim,amiket még az orvosok és a vizsgálatok sem tudnak kideríteni, hogy mitől is lehet.Ezért én kísérletezgetek az ételekkel. Viszont azóta bárhogyan próbálok diétázni nem mozdul semmit a mérleg. Járok sportolni és futok is de ami a szülés után rajtam maradt(10 kg ),az nagyon ragaszkodik hozzám.Szinte mindig puffadok, gyomrom elég nagynak tűnik, illetve a nők rémálma az úszógumi ami még megkeseríti az életem. Szeretném a segítségedet kérni abban, hogy esetleg tudsz e ajánlani egy olyan terméket(vagy termékeket) ami segítene nekem, hogy jól érezzem magamat a bőrömben, ami segítene a méregtelenítésben és ezáltal talán a fogyás beindításában is. Köszönettel!Szép napot kívánok! Zsukocska

2018-05-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsukocska!

A hízások igen gyakoriak epehólyag eltávolító műtétek után, és ez a megváltozott emésztéssel áll kapcsolatban, amit diétás étrenddel lehet ellensúlyozni. A legtöbben a műtét után ezt követik is, de mivel idővel egyre többféle ételcsoportot fogyaszthatnak, legtöbben a műtét előtti időket idéző étkezésre és életmódra állnak vissza. Csakhogy maga a műtét fő kiváltó oka is, az eredeti étrend és életmód.

Vagyis, ha nincs epehólyagunk, akkor ügyelnünk kell a napi 5-6 étkezésre, vagyis egyszerre mindig keveset, 1 öklömnyi mennyiséget együnk. Fontos még az alapos rágás is, mely segítségével már a szájban ellúgosítjuk az ételt, ami jelentősen javít az emésztésen, az anyagcserén és a tápanyagok hasznosításán. Étrendünk pedig könnyen emészthető és zsírmentes legyen, amihez rendszeres testmozgás és bőséges folyadékbevitel is kell társuljon.

Én most az utóbbiba kapaszkodnék, hiszen van 2 olyan gyógynövényes koncentrátumunk is, melyeket, ha 1,5-1,5 literes szénsavmentes vízzel hígítunk, akkor olyan napi folyadékbevitelt biztosító koktélokhoz jutunk, melyek fokozzák az anyagcserét, elősegítik az emésztést és hozzájárulnak az általános egészség javításához. Az egyik egy béltisztító és bélflóra építő főzet, ami Lipo+ névre hallgat, és kifejezetten a hasi és csípőtájéki úszógumikat célozza meg. A másik a szervezet salaktalanító munkáját fokozó, és a test sav-bázis egyensúlyát szabályzó koncentrátum, ami falja a centiket, hozzájárulva a jobb emésztés eléréséhez, a savproblémák csökkentéséhez és a mindennapi közérzet javításához. A kettő együttes fogyasztása azok részére is kiváló, akikre igaz, hogy „alig esznek, mégis híznak”.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni!

Sok sikert kívánok!

Somogyi Rita