Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Kérdésem az lenne, hogy az ivótasakos méhpempőt hogy kell fogyasztani? Kell e szünetet tartani egy doboz elfogyasztása után? A ciklus melyik felében kell elkezdeni inni? Köszönettel Gabi

2017-03-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gabi!
Adok a Royal Jelly méhpempő terméklapjához egy linket, csak kattints a kiemelésre. Naponta 1 ivótasakkal kell elfogyasztani belőle, a reggeli után, és kúraszerűen javasolt alkalmazni. A gyártó pont erre akarja felhívni a figyelmet a 2+1 akcióval is. Vagyis egy minimumkúra 3 doboz, de a kúraidő problémánk függvényében kitolható, duplázható is.

A kúraidő leteltével 4-5 hét szünetet szoktunk javasolni, ami után szükség esetén a kúra újrakezdhető. A kúrakezdet időzítése független a női ciklustól. 

***************************************************************************
De ne felejtsd! Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanod, ápolnod, és kiegyensúlyoznod, mint a szervezeted!

Üdvözlettel; Rudolf Rita