Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Kérdésem az lenne,hogy a fagyasztva szárított méhpempőt 19 hetes terhesen szedhetem-e (terhesvitamin helyett)? Illetve,hogy a 2+1es akciójuk a mintaboltban vásárolt termékekre is érvényesek-e vagy csak a weben rendeltekre? Köszönöm válaszát!

2019-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Igen fogyaszthatod a fagyasztva szárított méhpempőt 19 hetes terhesen, és azt 2+1-es akció keretében az Oktogon téri bioboltban is beszerezheted. Ugyanakkor a méhpempő nem helyettesíti a kismama vitamint. Használd inkább őket együtt, magad és babád egészségére!

Sőt a terhesség alatt, étrended jó, ha Omega3 zsírsavakkal  is kiegészíted, mert ezek a „wellness molekulák” összefüggésben állnak Te és babád immunrendszerének egészségével, segítik a baba agyának, szemének és idegrendszerének egészséges növekedését és fizikai-szellemi fejlődését. Ráadásul a mamánál a terhességi magas vérnyomás, cukorbetegség és a koraszülések előfordulását is csökkentik.

Minden weboldalunkon feltüntetett ár és kedvezmény teljes egészében megegyezik az Oktogon téri biobolt áraival és akcióival.

Nagyon szép hétvégét, szeretettel:
Somogyi Rita