Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita. Keloidos heg van a vállamon. Sokszor húzódik, viszket, persze nem is szép látvány. Tudnál valamit ajánlani rá. Köszönettel: Franciska

2017-11-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Franciska!

Egyértelműen a 100%-os, prémium minőségű Argán olajunkat ajánlom Neked elsőként. Számos gyönyörű változást láttam már keloidos hegeken, ráadásul igen régi hegeken is sokat tud változtatni. Gazdagon hidratál és gyorsan szívódik fel, bármelyik napszakban alkalmazható – és alkalmazd is olyan gyakran, ahogy csak tudod -, gyengéd körkörös mozdulatokkal vidd fel!

Külsőleg még nagyon sokat enyhíthet, különösen keloidos heg esetében a hideghatás. Ehhez a NO-DOL® Hűthető – melegíthető zselés tasakot ajánlom. Legalább 0,5-1 órára helyezzük be a hűtőbe, majd vegyük ki, tekerjük be textilbe és alkalmazzuk az érintett testrészen.

Belsőleg pedig fogyassz heggyógyító szerves cinket, C- és D3-vitamint  , valamint magas Omega3 zsírsavakat és antioxidánsokat tartalmazó hidegen sajtolt olajokat. Ilyen például a Lenmagolaj, és a Szőlőmag olaj. Naponta 1-2 evőkanállal egyél belőlük!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita