Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, kb egy évig nem estem teherbe. Elkezdtem szedni a ciklusom utolsó tiz napjában a ligetszépe kapszulákotokat. Ekkor láss csodát egy év után teherbe estem. Létezik, h ennek a terméknek köszönhettem ezt? Köszi a válaszod. Kitti

2017-10-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kitti!

Fogadjátok gratulációmat a kicsihez, legyen benne majd sok örömötök. Érdekes lenne tudni, hogy hónapokon keresztül, azaz kúraszerűen alkalmaztad-e a Ligetszépe olaj kapszulát? Vagy csak egyszer 10 napon keresztül, a ciklus utolsó 10 napjában?

Ugyanis a Ligetszépe olaja az egyik legtermészetesebb hormonrendező tápanyag, ami segítheti a teherbe esést, de arra csekély esélyt látok, hogy 10 nap alatti alkalmazás, olyan változásokat hozott volna a szervezetedben, aminek az eredményeképpen egyből sikerül a projekt.

Ellenben ha az utóbbi ciklusaidnál mindig szedted a Ligetszépét az igen, hozhatott eredményt. Főleg ha a táplálkozásodon is változtattál az utóbbi időben. Mert nem írtad ugyan, hogy mi okból nem sikerült teherbe esned, de számos kiváltó ok, életmódváltást követel meg, melynek része a diéta, a testmozgás és csak ezt követheti a célzott étrend-kiegészítők alkalmazása. Vagyis mindezek együttesen segítenek a célhoz Minket.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita