Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! kb. 1,5-2 hete szedem a relax cseppeket, mert sokszor nehezen alszom el, agyalok és hiába érzem az álmosságot, nem megy...a másik ok, a párom sokszor horkol, de ált. nem vészes, de nyilván nem könnyíti meg az elalvást ez sem (csak sötétben és csöndben tudok igazán jól aludni), illetve ha sikerül elaludni, nem sokkal később felébredek és onnantól megint nehezemre esik az elalvás...lehet a horkolása ébreszt fel vagy más nem tudom...ezek a tünetek és gondoltam ez a csepp talán megoldás lehet a nehéz elalvásra...de egyelőre nem az igazi....:( az lenne a kérdésem, számít, hogy Béres cseppet is szedek napközben? Esetleg befolyásolja a relax csepp hatását, amit csak este 40 cseppel szedek lefekvés előtt...A másik kérdésem, lefekvés előtt kb. mennyi idővel szedjem be? Mennyi idő alatt kellene hatnia? Ha ez a szer nem válik be van esetleg más ötlete, mit szedjek? Altatót nem szeretnék emiatt szedni! Válaszát és segítségét hálásan köszönöm előre is!

2018-02-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zizi!

A Béres csepp nem befolyásolja az ErbeDella Notte® csepp hatását, külön-külön feloldva kell őket alkalmazni, de gondolom ezt így is teszed.

Az ErbeDella Notte® csepp bevétele este lefekvés előtt ½-1 órával ajánlott (40 csepp), kevés folyadékban feloldva, néhány nap alatt már érezned kell a hatását. Amennyiben ezt így kevésnek érzed, vegyél be még egy adagot (20 csepp) kora este 5-6 óra körül, ennek így már működnie kell.

A lelki és szellemi egyensúly meghatározó a pihentető alvás érdekében. Erre vannak hatékony stressz-levezető technikák, mint amilyen például a jóga is, de a rendszeres testmozgás és az esti séták, kocogások is sokat segítenek. A lényeg a rendszeresség.

Tisztelettel: Somogyi Rita