Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Kèt hónapja kiderült, hogy nyiroködémàm van, a tünetek ès a kórelőzmènyem alapjàn ezt mondta a hàziorvosom. Volt egy mèhnyakràk műtètem 2015. februàrjàban amikor is a kismedencei nyirokcsomókat is eltàvolítottàk, nem volt szüksèg sem sugàr, sem kemoteràpiàs kezelèsre. Az üzletben ahol kompressziós harisnyàt vàsàroltam ajànlottàk a Gamble Slim termèket, kb 2 hónapja iszom is, egyenlőre nem èrzek vàltozàst. Az lenne a kèrdèsem, hogy meddig lehet szedni a termèket folyamatosan. Nem szedek gyógyszereket, nincs màs egèszsègügyi problèmàm, 47 èves vagyok 165 cm, 67 kg. Köszönettel: Szegedi Pèternè

2020-07-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szegedi Péterné!

A Gambe Slim® főzet kúraideje maximum 120 nap, melyet egy hónap szünet után meg is lehet ismételni.

A kúraidő hosszát mindig az egyensúlyvesztés mértéke határozza meg, ha régebb óta fennáll a probléma, akkor hosszabb időt vesz igénybe az egyensúly visszaszerzése is.

Fontos, hogy a kezelés sikerének érdekében megkerülhetetlen az életmódváltás. Ennek része az, hogy rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 1 órát mozogjunk, gondoskodjunk a bőséges folyadékbevitelről, csökkentsük a szénhidrát bevitelt, emeljük meg a rostfogyasztást pl. psylliummal, és hagyjuk el az étrendből a nyákosító cukrot és tejet.

Ha ez megvan, akkor - de csakis akkor -, jöhetnek a kiegészítők, melyek fokozzák, és felgyorsíthatják az eredményeket. Ennek érdekében a  Gambe Slim® főzetet, egészítsd ki Puridren® főzettel, és Lipo+ koncentrátummal. 

Továbbá arról sem szabad elfelejtkezni, hogy a nyiroködéma kezelése mindig szakorvosra tartozik. Így az étrend-kiegészítők alkalmazását is orvosunkkal kell megbeszéljük, annál is inkább, mert ennek a betegségnek különböző szakaszai, stádiumai vannak, különböző kiváltó okkal (a kiváltó okot is mindig kezelni kell), és ebben személyre szólóan csak a kezelőorvosod dönthet. Így még akkor is, ha nem szükséges gyógyszert szedned, az alkalmazott kiegészítőket érdemes egyeztetni a háziorvosoddal is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita