Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.Jul. 4.-én írtam,de sajnos választ nem kaptam a mai napig.Írtad,hogy a papaya koncentrátumot szüneteltessem és igyam helyette a ferzym ampullát.Kettőt iszom belőle naponta.Már két dobozzal megittam és nagyon puffadok a gyomrom is fáj.eszem zöldséget,gyümölcsöt,kölest stb,tehát igyekszem tudatosan táplálkozni.kb.3 liter vizet iszom naponta.szedhetem mellé a karbofin fortét,vagy mit javasolsz?Nem tudom mennyire számít,hogy változó korban vagyok.olvastam,hogy puffadással is jár,a hormon változás miatt.válaszodat megköszönöm:Judit

2017-07-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Elnézést, de a válaszom véletlen nem lett kipublikálva, javítottam, és bemásolom ide is:

"A szinbiotikumok fogyasztásánál a kezdeti időszakban gyakori a puffadásos tünet, és az egyéb emésztőszervi diszkomfort érzés is. Azt szoktam írni, hogy ez tulajdonképpen egy természeti törvény, hiszen a bélflóra egyensúlyát szeretnénk visszaállítani, azon a helyen, ahol ha a hasznos bélbaktériumok mennyisége csökken, akkor olyan patogének erősödhetnek meg mint a Candida gomba, vagy az E. coli baktérium, akik saját túlélő képességükért szállnak majd harcba a prebiotikus rostokért, és a hasznos bélbaktériumok térnyerése ellen, amit a Ferzym® ampulla összetevők biztosítanak. – mi pedig ezt érezzük tünetekkel.

Mindez azonban az első egy-két héten belül normalizálódik, és a folyamat felgyorsítható, ha több folyadékot veszünk magunkhoz!

A napi 1-2 ampulla alkalmazása úgy történjék, hogy az első ampullát reggel éhgyomorra, a másodikat ebéd előtt fogyasszuk el. Gondoskodjunk bőséges folyadékbevitelről, és csökkentsük a tej, cukor és glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását is a siker érdekében."

Rudolf Rita