Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Jó egy hete eszem a Hepát, Máriatövis, Lecitin ajánlott kombót. Kb. 25 éve zsírmájam van, egy ideje ennek mellékhatásai felerősödtek. Nem alkoholos! Szóval sokat várok a termékekről. 55 éves nő vagyok, a szellemi munkám miatt több éve Ginko bilobat eszem, de most a Lecitin miatt elhagytam, de mintha hiányozna, bizonytalan vagyok ebben. Mit ajánl? Vagy esetleg nem lenne jó reggel bevenni ebéd után helyett a Lecitint? Köszönettel: Mari

2020-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mari!

A zsírmáj, különösen, ha ilyen régóta fennáll, életmódbeli változtatásokat is megkövetel tőlünk. Erről bővebben is olvashatsz a kiemelésre kattintva. Kérlek, változtass életmódodon, és mellette alkalmazd a májműködést támogató kivonatokat egy 120 napos kúra keretén belül. Egy hónap szünet után meg is ismételheted ezt a kúrát.

Az igaz, hogy mind a Ginkgo biloba, mind a lecitin segíti a koncentrációt, a szellemi tevékenységét, azonban más-más hatásmechanizmussal bírnak. Éppen ezért nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan fogyaszd őket.  Reggeli után vedd be a Gingko bilobát, a lecitint pedig fogyaszd tízórai és uzsonna közben.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita