Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ismét a tanácsodat szeretném kérni. Már a harmadik üveg Gambe slim-t fogyasztom, de sajnos még nem történt változás (nyiroködéma, lábfejen;hajszálerek 56 év). Pár napja elkezdtem szedni az Erbaven tablettát, hátha a kettő meghozza a hatást. Esetleg türelmetlen vagyok? (Szedek még nôvényi hialuronsav tablettát, valamint q10-t, és krill olajat). Azt szeretném kérdezni, hogy folytassam -e ezek szedését vagy próbálkozzam mással, pl. Diurerbe? Igyekszem sokat inni, mozogni. Nagyom szeretnék változást, várom mielőbbi válaszodat, tanácsodat! Köszönettel Márti

2017-06-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Márti!

Hát bizony mire a nyiroködéma kialakul, abban van pár év, így a visszafordulási idő is ezzel lesz egyenesen arányos. A változáshoz természetesen Neked is tenned kell, étrendeddel, életmódoddal, melyeket ezek a kiegészítők segítenek felgyorsítani, de még így is egy hosszú, legalább 120 napos, 4 hónapos kúrára van szükség.

Jól tetted, hogy a Gambe Slim® főzetet, Erbaven tablettával egészítetted ki, és a többi tápanyag is maradhat, de most egyebet nem tehetünk, mint mozgunk, csökkentjük a szénhidrát bevitelt, cukrot, tejet, ami nyákosít, kihagyjuk az étrendből és bőséges folyadékbevitelről gondoskodunk.

Ez a nagy meleg is nehezít a dolgokon, de ha van kitartás, akkor eredmény is lesz!

Rudolf Rita