Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Írtam már és nagyon szépen köszönöm a választ. Most felmerült egy probléma és a tanácsodat szeretném kérni. Egy hónapja kezdtem szedni a stress cobtrolt. Akkor 3*1 frontint szedtem. Ahogy elkezdtem a stress conrolt, a frontint felvettem. Reggel fél és stress control. Délben egész frontin, este frontin. Ez 3 napig aztán a reggeli frontint elhagytam 3 napig. És reggel csak S.C délben egy SC és fél frontin este frontin. Ezt is 3 napig majd elhagytam a delit frontint is. És sokkal jobban lettem. És itt megálltam. Nem tudom miért. És most úgy szedem, hogy reggel és délben stress control este frontin. Így szedem kb két hete vagy 3. Viszont mostanában reggel jól kelek, aztán elkezdtek szédelegni. Aztán mikor beveszem délben a stress controlt jobban leszek. Délutánra vmivel jobb. Lehet hogy az esti frontin kavar be? Azt is el kéne hagyni és csak 3*1 SC- t szedni? Lehet a kettő nem jó így? Meddig lehet 3*1 stress controlt szedni? Esetleg később azt is lehet csökkenteni? Köszönöm szépen!

2020-07-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Eszter!

Visszekerestem a korábbi levelemet, ahol a következőt javasoltam Neked:

„Nincs akadálya annak, hogy a barátcserje kúrád mellett újra fogyaszd a Stress® Control kapszulát, azonban a nyugtató miatt ki kell kérned kezelőorvosod véleményét is. Önhatalmúlag ugyanis nem hagyhatunk el gyógyszereket. Kérlek, kérdezz rá orvosodnál, és dolgozzátok ki, hogy hogyan tudod csökkenteni a gyógyszeradagot, majd esetlegesen el is hagyni.”

Ezt továbbra is tartom. Nem mindegy ugyanis, hogy vannak-e társbetegségeid, egyéb panaszaid, mióta szedsz frontint, hány kiló vagy… stb. Önhatalmúlag nem kezdhetjük el csökkenteni a gyógyszeradagunkat, sőt, ha mellette étrend-kiegészítőt kezdünk el alkalmazni, azt is meg kell beszélni az orvosunkkal. 

Így arra kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot a kezelőorvosoddal, és EGYÜTT dolgozzátok ki a gyógyszered és a Stress® Control (melynek maximum kúraideje 120 nap, és a napi adag mennyiségét az egyensúlyvesztés mértéke határozza meg), lehetséges együttes alkalmazását.

És tájékoztasd kérlek a szédülésről is, bár elképzelhető az is, hogy ez csak az elmúlt hetek változékony időjárásával áll kapcsolatban.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita