Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Igen igaza van köszönöm szépen :) Nem tudom néha miért van nálam szédülés, biztos a vérnyomás is de szerintem lelki okai vannak, mert pl. ha rá akarnak kényszeríteni hogy pl. szálljak fel hajóra vagy valami ilyesmi akkor elfog a szédülés és ha mégse kell mennem akkor jól leszek. Olyan jó lenen ezt leküzdeni, próbálom de nem mindig sikerül. Nézegettem amit ajánlott a stress control kapszulát csak ahhoz nem lehet hozzászokni? Ha pl abbahagyom nem lesz valami elvonási tünet vagy hasonló. Tudom ez nem gyógyszer és nem tudom hogy a gyógynövényekhez hozzá lehet-e így szokni. Régebben szedtem hasonló kapszulát (Rhodiola rosea) 100 kapszula volt benne végig is szedtem de semmi változást nem tapasztaltam, de tényleg semmit. Nem vagyok depis és alapjában egy vidám mosolygós nő vagyok nem is szeretnék kedélyjavítókat szedni soha, ezt is csak azért szedtem mert javasolták egy vitamin mellé, hogy ettől kiegyensúlyozottabb leszek. (mert az utóbbi évben összejött pár rossz dolog, lehet hogy azért is lettem picit zárkózott, de ez a szédülés fiatal koromban is előfordult) De sajnos rám nem hatott :) Úgyhogy ebben a stress controllban most nem bízok vagy ez más mint az aranygyökér amit én szedtem? Köszönettel:Nik

2019-03-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nik!

Tudnod kell, hogy nem mindig tudjuk egyedül megoldani a problémánkat, mert például annak gyökere, nagyon-nagyon mélyre van eltemetve. Ilyenkor – ahogy írtam is előző levelemben – érdemes lehet felkeresni egy hipnózissal vagy kineziológiával foglalkozó szakembert is.

A Stress® Control kivonat esetében pedig egyáltalán nem kell tartanod a hozzászokás veszélyétől, hiszen egy növényi kivonat csak akkor kaphatja meg az adaptogén kategóriát, ha nem okoz hozzászokást és nincs semmilyen mellékhatása.

Az általad korábban fogyasztott aranygyökérhez képest ez a kivonat összetettebb. A Stress® Control összesen hatféle adaptogén gyógynövényt tartalmaz: az aranygyökéren kívül astralagust, macát, L-teanint, szibériai ginsenget és Ashwaghanda KSM-66-ot, amely a világon ismert legmagasabb koncentrációjú ashwaganda kivonat.

Ráadásul ezek a kivonatok, mind standardizáltak. Ennek köszönhetően a hatásért felelős hatóanyagok vannak a kapszulába sűrítve, vagyis biztos lehetsz abban, hogy azt kapod a pénzedért, amire fizettél. Az összetevők hozzájárulnak, a szorongás és a félelemérzet csökkentéséhez.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita