Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, igazából egy komolyabb böjtre lenne szükségem de nem érzem magamban az "erőt". A böjt helyett használhatom-e együtt a Puriden Tisztítót és a Lipo +-t. Esetleg más komolyabb méregtelenítő programot tud-e javasolni. Gondom van a májammal szedhetem-e együtt a Máriatövis kapszulát és a Hepaplust, ill. használhatom-e ezeket a Puridennel és Lipo+ együtt, ill van e kifejezetten májra méregtelenítő kúra? A fiamnak (szerintem) Xanthelasm van a szemhéján. Úgy tudom ez koleszterin problémát jelez, valami ajánlata erre? Köszönöm a segítségét Üdvözlettel Zita

2018-08-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zita!

A böjt egy csodás dolog és hatalmas megkönnyebbülést hoz a szervezetnek testileg és lelkileg is. De fel kell hívnom a figyelmedet, hogy ne egyedül állj neki. Kérd életmód-tanácsadó, böjtvezető szakember segítségét, esetleg jelentkezz böjt táborba.

A Puridren® és Lipo+ koncentrátumot együtt is ajánljuk e célból, így azokat minden további nélkül fogyaszthatod párhuzamosan, minimum 60 napos kúra keretében. Csak arra ügyelj, hogy külön kell őket elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez.

Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Már ezzel a kúrával is jelentős mértékben támogatod a máj munkáját, de ha szükséges nyugodtan bevetheted melléjük akár a Máriatövis, akár a Hepaplus Articsóka kivonatot. Komolyabb májpanasz vagy májzsírosodás esetén, akár mindkettőt is.

De ne feledd! Nem csupán étrend-kiegészítőkre van szükség. Az életmódot és a táplálkozást is meg kell reformálni.

És igen a Xanthelasma elsősorban koleszterin felhalmozódásra utal, de jelezhet artériás problémákat is. Keressétek fel a kezelőorvosotokat és kérjétek a segítségét, érdemes lenne egy endokrinológiai vizsgálatot is megejteni. Addig teljesen általánosan azt tudom javasolni, hogy tartson a fiad koleszterin diétát. (Legfőképp a cukortól tartózkodjon!)

De ide kattintva olvashatod egy kedves vásárlónknak adott válaszomat részletesen koleszterincsökkentéssel kapcsolatban. >>>

A termékekről és alkalmazásukról a kiemelésekre kattintva tudsz tovább olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita