Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Hosszas keresgélés után az Expressz diéta mellett döntöttem. Nagy súlyfeleslegem van / kb.20 kg /. Nem gondolom, hogy ennek ledolgozására elég 20, vagy akár 60 nap, de kezdésnek a 20 napos kúrát választottam. Kérdéseim a következők: 1. Hány nap kihagyás után javasolt a következő 20 napos kúra? 2. Szükséges-e a kúra mellé ananász tablettát szedni? /mivel ez is egy fehérje alapú diéta/ 3. Mit javasol a széklet rendezésére? Esetleg jó ötlet az esti levesbe búzakorpát keverni? Vagy a mikronizált Psyllium rost a megoldás? Vagy valami más? 4. Milyen feszesítő, zsírégető testápolást javasol, hogy a fogyást követően ne legyen a bőr megnyúlt, vagy lógó has? /sajnos a chili krém nekem allergiát okoz/ Én az Aqua Balance Rassodant néztem ki, de nem tudom ez alkalmazható-e a hasra is? Kérem vegye figyelembe, hogy elmúltam már 55 éves. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Borbély Györgyi

2016-04-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Györgyi!
1. Az ACKD™ Expressz Diéta Programot egyszerre csak 3 hétig, 20 napig alkalmazhatod kúraszerűen, ezt követően kérlek, tarts legalább 60 napos szünetet.
2. Nem szükséges-e a kúra mellé ananász kivonatot szedni, de fogyaszthatsz mellé, ha fokozni kívánod az eredményeket. Mert bár fehérje alapú a diéta, de mivel semmi mást nem fogyasztunk a kúra ideje alatt, így ez nem szükséges. Az összetétel úgy tökéletes, ahogy van.
3. Ha szükségessé válik a székletrendezés, akkor Cotipsilium port javaslok, de nem biztos, hogy erre szükség lesz, főként, ha teljesítjük a napi 2,5-3 liter folyadékbevitelt. A búzakorpát szénhidrát tartalma miatt, most nem javasolhatom.
4. Nagyon jó ötlet külsőleg is megtámogatni a fogyókúránkat, feszesítő, zsírégető krémmel. Abban az esetben, ha nem bírjuk a chillipaprika kapszaicinjét, akkor valóban kitűnő alternatíva az Aqua Balance szérum, amit természetesen, hasra is alkalmazhatunk.

Sok sikert a nagy fogyáshoz! Rudolf Rita