Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Hidegek a végtagjaim.Erre szeretnék megoldást.Nyugati orvoslás semmit nem talált.Kínai rendelői vizsgálatnál megállapították,hogy a vese és a máj energetikája nincs rendben.Melyik terméket ajánja erre a hideg kéz lábra?Milyen adagolást? A máriatövist néztem ki én a májra. Várom válaszát. Üdvözlettel: Renáta

2019-09-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Renáta!

A kolinnal dúsított és 160 mg szilimarinra standardizált, máriatövis kivonat  kiváló választás a máj egészséges működésének támogatásához. Mellette figyelmedbe ajánlok egy vesevédő kivonatot, ez a Diurerbe® tabletta  , ami a 6 legjobb vesevédő gyógynövényt koncentrálja.

Annak érdekében, hogy a tünet megszűnjön életmódodon is változtass. Tarts májkímélő diétát, igyál bőségesen, hiszen a normál keringéshez elengedhetetlen a megfelelő folyadék utánpótlás, és próbálj meg minél többet mozogni. Ez lehet esti séta is, csak legyen rendszeres. Csupán a sok üléstől is lassulhat a keringés. Az ülés ugyanis nem természetes testhelyzet, gondold el a térdhajlatban futó ereket, ahogyan meghajlanak, mint egy slag, amiben csökken a nyomás.

A máriatövis napi adagja 1 tabletta, melyet reggeli vagy ebéd után vegyél be, a Diurerbéből pedig fogyassz napi kettőt reggeli és ebéd előtt. A kúraidő 120 nap.

Nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy a hideg kéz-láb érzés hátterében legtöbbször az elégtelen vérkeringés húzódik meg.  Bevált keringést javító belsőleg a Mikronizált Ginkgo biloba tabletta  kivonata, ami az egész test vérkeringését javítja, és ezzel segíti a végtagok, valamint a bőr és az izmok vérellátását is, ami hozzájárul a hideg láb és kéz tüneteinek felszámolásához.

Külsőleg is érdemes masszírozni az érintett felületet a keringés javításának érdekében. Ehhez egy 18 féle növényi kivonatot tartalmazó, ERBAVEN® gél  névre hallgató terméket ajánlok figyelmedbe.

Mivel a vérszegénység is lehet oka az elhidegült végtagoknak, ezért érdemes a vaspótlásra figyelni. Ehhez pedig az újgenerációs, szerves vasat  ajánlom, amely sejtszinten hasznosul, nem halmozódik fel a szervezetben, és nem okoz irritációt.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita