Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Héten voltam vérvételen és kevés vasat állapítottak meg, valamint egy nagyon picit magasabb volt a TSH eredményem. Szeretném megkérdezni, hogy van-e Önöknél valamilyen készítmény, amit szedhetnék? Jelenleg az Ön által ajánlott Ligetszépe Goldot szedem, bio nyírfanedvet iszok, goji bogyót eszek és 3 féle olajat (szőlő,len,mandula)és próbálok rostdúsan étkezni. Köszönöm!

2018-04-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piroska!

Vaspótlásban nagyon sokszor bizonyítottak már a ChelaFerr® termékeink. Az esetedben a ChelaFerr® FORTE  változatot javaslom.

A picit magasabb TSH érték igaz, hogy pajzsmirigy alul-működésre utalhat. De ebben az orvos szava a döntő. Már csak azért is, mert a laborvizsgálatok ugye mindig csak a vérvételnél éppen aktuális állapotodat mutatják. És a nagyon pici eltérés éppen adódhat a vérvétel miatti stressztől is.

De elolvashatod pajzsmirigy alul-működéssel kapcsolatban, az egyik kedves vásárlónknak adott válaszunkat. Ugyanis hasznos információkat találhatsz benne, amiket megelőzés szinten is alkalmazhatsz. Ide kattintva olvashatod is >>> 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita