Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Hashimoto betegségem van, göbös a pajzsmirigyem az egyik nagyobb, mint 1 cm. Írtózatos hőhullámok törnek rám, fáradékony, kimerült, feledékeny vagyok, nehezen megy a koncentráció stb stb... Szedtem a Ligetszépe kapszulát, nagyra értékelem, most a stress controlt szedem ja és persze az orvos javaslatára Normoxilt. Tudnál valamit javasolni ezen tünetek alapján, gondolkodtam, hogy újra megrendelem a Ligetszépe kapszulát, de hátha van még más is ami hatásos lehet? Köszönöm előre is! Üdvözlettel: Szilvia

2018-05-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

A Hashimoto-thyreoditis pajzsmirigy-alulműködés, a pajzsmirigy idült autoimmun gyulladása, olyan szerzett pajzsmirigy megbetegedés, ahol az immunrendszer túlműködik, és önmaga ellen fordul, ezzel a működésével pedig a test saját szöveteit pusztítja el.

Az egyensúly visszaszerzése az immunrendszer túlműködés mérséklése összetett feladat, melyről bővebben is olvashatsz a témában készített blogbejegyzésben.

2 dologra hívnám még fel a figyelmed:

  • 1. A kúraszerű alkalmazása, ami ebben az esetben 120 nap

  • 2. Folyamatos konzultáció szükséges az orvossal, ugyanis ahogy elkezded az életmódváltást úgy javul a pajzsmirigy panaszod is, így a gyógyszeradagodat folyamatosan állítani kell.  

Sok sikert a kúrádhoz!

Szeretettel:
Somogyi Rita