Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Három termékről is szeretnék érdeklődni. Pár napja kezdtem el a Gambe Slim és a Puridren főzetek egyidejű használatát. Vonatkozik arra bármilyen utasítás, hogy a termékeket étkezés előtt/után/közben kell-e meginni vagy ez nincs hatással a szedésre? Illetve a másik kérdésem az 5 napos Expressz Diétára vonatkozik, mert szeretnék elkezdeni egy 20 napos kúrát. A 20 napos kúra mellett folytathatom a fent említett 2 termék használatát? Régebben csináltam egy hasonló ketogén diétát, ami nálam nagyon hatásos volt, de arra emlékszem, hogy ott bármilyen más táplálék /tápkieg. használata befolyásolta a a program eredményét. Előre is nagyon köszönöm a segítségét!

2018-03-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves gabikaabr!

A Gambe Slimet naponta 2 x 12,5 ml kis folyadékban feloldva, az étkezések előtt fogyaszd el, a Puridren® Koncentrátum esetében pedig nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak főzetet hozzáadni, és inni egész nap. Tulajdonképpen nincs étkezéshez kötve, de úgy lenne a legjobb ha tartanád a napi ötszöri étkezést és akkor mondjuk az öt étkezés utánra-közbenre tudnád időzíteni a Puridren® részleteket.

Az Expressz Diéta közben pedig más étrend-kiegészítő fogyasztása nem javasolt. Vidd végig nyugodtan a Puridren® és GambeSlim® kúráidat, és utána kezd el az Expressz Diéta Programot, egyébként a diéta is sikeresebb lehet a tisztító kúra után.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita