Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Hamarosan lesznek labor eredményeim is, meg mammográfiám, UH vizsgálatom is. Akkor összegyűjtve megírom tapasztalataimat a táplálék kiegészítőkkel kapcsolatban. De. Most megint lenne egy kérdésem. Mi a véleményed a Szerrapeptáz enzimről? Csaknem az összes gondomra gyógyír lehetne, amiket írnak róla. Nálatok kapható? Köszönöm szépen az újbóli tájékoztatásodat.

2019-10-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

A szerrapeptáz enzim egy fehérjebontó enzim, melyet a selyemhernyónak köszönhetünk. Hatékony gyulladásgátló, még a vér-agy gáton is áthatol, remek immunerősítő, vírusellenes és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik.

Leggyakrabban légúti megbetegedések, szívvel és a vérrel kapcsolatos betegségek esetén vetik be, képes lebontani és egyszerűen, biztonságosan eltávolítani a vérrendszerben levő káros anyagokat, sőt még a sérülések körül keletkező nedvek (genny) feloldásában is segít.

Serrapeptase enzimet tartalmaz - az EPID® szabadalommal is védett  Influepid pezsgőtablettánk

Fokozhatod eredményességét, ha kiegészíted EPA és DHA zsírsavakkal, melyeket nagy mennyiségben találhatsz meg ebben a nehézfémmentes halolaj kapszulában.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita