Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Hajni vagyok,jan. 8-án írtam neked,de sajnos választ nem kaptam. Kérlek válaszolj,hogy tudjak rendelni. Köszönöm! Üdv: Hajni

2016-01-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hajnalka! Elnézést a késedelmes válaszért! Tökéletesen egyetértek abban, hogy lúgosítással-méregtelenítéssel ugorj neki a változásnak. Ez a módszer nagy súlyfeleslegnél kihagyhatatlan és két legyet is ütünk egy csapásra, mert nem csak a fogyást indítjuk el, de egyben a fáradtság leküzdésének kérdését is megoldjuk. Na persze az elején fel kell készülni egy természeti törvényre, mégpedig arra, hogy a tüneteid felerősödhetnek. Ez az első 10-20 napot érintheti, de aztán mintha kicseréltek volna, sokkal könnyebb és vidámabb leszel!

2 terméket fogunk kombinálni. Egy béltisztító és bélflóra építő főzetet, ami Lipo+ névre hallgat és egy lúgosító-méregtelenítő koncentrátumot, ami Puridren® néven ismert. A kúraidő minimum 60 nap, de ha a súlyfelesleg több, mint 15 kg, akkor meg kell duplázni ezt az időt.

Nagyon fontos, hogy a kúra ideje alatt meg kell emelni a folyadékbevitelt és redukálni kell az egyszerű szénhidrátokat, mint amilyen a cukor és a fehér liszt, és folyadékként csak a tiszta víz, illetve az abban hígított főzetek fogyaszthatók, tehát diétás üdítők, tej és rostos készitalok nem! Naponta 5-6 étkezés javasolt, ami egyszerre nem több mint az ökölbe szorított kézfejed.

Ez nem csak az emésztőrendszer tehermentesítése, de a vércukorszint ingadozása miatt is fontos. Jobban méregtelenít így a máj és az inzulincsúcsok elkerülésével fokozottabb anyagcserére számíthatunk. Óriási szerepe van a rágásnak is, hiszen az emésztés a szájban kezdődik. Kérlek, hogy minden egyes falatot lenyelés előtt alaposan rágj pépessé! Sok sikert az Új Énedhez! Rudolf Rita