Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Gyermekem születése után jócskán maradtak rajtam plusz kilók. Ennek eltűntetéséhez kerestem segítséget az oldalon. A következő termékeket néztem ki: Szerves króm, Zöldkávébab kapszula és Kalory tabletta. Ebben kérem a segítségét, hogy jól gondolkoztam-e, illetve hogyan szedjem ezeket. Köszönöm a válaszát: Heni

2019-01-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Heni!

Rögtön azzal kell kezdenem, hogy soha nem egy, vagy több tápanyag fog önmagában lefogyasztani, hanem az életmódváltás, ahol a kiegészítők csupán fokozzák az eredményeket. Az életmódváltás 5 alappillére a következő:

  1. csökkentsük a napi szénhidrát felvétel
  2. fogyasszunk rostban gazdag tápanyagokat  
  3. növeljük a napi vízfogyasztás
  4. rendszeresítsük életünkben a testmozgást
  5. ellensúlyozzuk a mindennapi stresszt, és éjfél előtt bújjunk ágyba 

Az étrend-kiegészítők mindig ezután következhetnek, mintegy 6. lépésként. Választásod egyébként tökéletes, mert ezek a kivonatok fokozzák egymás eredményességét, testsúlycsökkentésed javára.

Reggeli és ebéd előtt vedd be a zöld kávébab és a Kalory tablettát, melyeket legalább 2 pohár vízzel öblíts le, különösen azért mert a kalory duzzadó rostot tartalmaz.  Majd reggeli és ebéd után jöhet a szerves króm.  Külsőleg pedig van egy sikertermékünk, egy alakformáló zselé, kattints csak a kiemelésre és olvass róla tovább!

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita