Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Gyermek részére érdeklődnék, hogy szemölcsre belsőleg mit ajánlanál? A gyermek tavasszal lesz 11 éves. A FitoTree tablettából napi 1 db-ot lehet neki adni? Tanácsodat előre is köszönöm! Üdv. Krisztina

2019-01-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

Arra kérlek, hogy első körben a gyermek szemölcseit feltétlen mutasd meg egy bőrgyógyász szakorvosnak, hogy megerősítse a szemölcs típusát. Amennyiben biztos, hogy futószemölccsel, uszodaszemölccsel vagy lógószemölccsel állunk szemben – ami igen gyakori a gyerekeknél -, akkor kezdődhet a célzott fellépés.

Bár a Fitotree kapszula  fogyasztása 12 éves kortól ajánlott, 11 éves kortól a napi adag felét, vagyis 1 szemet már elkezdhetünk adagolni. Ugyanakkor, mivel a szemölcsöket vírus okozza, leküzdésükben fontos feladat az immunrendszer erősítése. Ez pedig mindig bélflóra építéssel kezdődik, ezért azt ajánlom Nektek, hogy a Fitotree kapszulát egészítsétek ki egy szinbiotikummal, ami 7 milliárd probiotikumot és prebiotikus rostot tartalmaz, továbbá napi 500mg C-vitaminnal (ez egy isteni ízű rágótabletta, citrus bioflavonoidokkal), és alkoholmentes propolisz cseppel, ami fertőtlenítő, illetve gyulladáscsökkentő, és amiből 3x20 cseppet nyugodtan adhatsz neki naponta, kevés folyadékban feloldva.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita