Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Glutén- és tejfehérje allergia mellett szedhetőek-e a termékek? Gondolok itt a stress control, a vas vitaminokra. Sajnos, nem divatdiétázok, valós intoleranciáról van szó. Illetve egy nagyon fontos kérdés... mivel a fehérje bevitel sem egyszerű és a többi szükséges ásványi anyagbevitel is kérdéses, tudna-e ajánlani, illetve forgalmaznak-e ásványi anyag vitamint. Természetesen tudom, hogy nem helyettesíti az étkezés által bevitt anyagokat. Szoktam fogyasztani csicseriborsót és húst is :). Nagyon szépen köszönöm, ha megtisztel válaszával! Üdvözlettel: Ildikó

2018-09-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

A Chela-Ferr® vaskészítmények és a Stress® Control kapszula nem tartalmaznak glutént, sem tejszármazékokat, de nem rendelkeznek kifejezetten gluténmentes, sem laktózmentes igazolással, vagyis nem tudjuk garantálni, hogy gyártás közben nem szennyeződnek-e az allergénekkel. Ugyanez a helyzet a kelátolt ásványokat tartalmazó vitaminkészítményünkkel is. 

Fehérjebevitel kiegészítésére fogyassz kendermagproteint. Ezt a proteinport gluténre, tejtermékre vagy búzára allergiások is fogyaszthatják. A kiemeléseken keresztül tudsz tovább olvasni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita