Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Gerincsérv előtti állapotban v.ok dehidratalt porckoronggal. Milyen terméket ajánlanál? Nézegettem a kollagénes,hialluronos készítményeket, de nem tudom mi kellene a problémàmra pontosan. Köszönöm vàlaszod:Hajni :)

2017-07-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Hajni!

Fontos tudnod, hogy az étrend-kiegészítők alkalmazása mellett olyan életmódbeli változtatások is szükségesek, mint a bőséges folyadékbevitel, a gyógytorna, és a tudatos táplálkozás. Ezt követően jöhetnek csak az étrend-kiegészítők, melyek tulajdonképpen célzott tápanyagokat koncentrálnak. Az eredmények bezsebeléséhez mindezekre együttesen van szükség.

Porckorongjaink olyanok, mint a fánkok, csak a fánk közepén a lekvár helyén, kollagén ül, így a Kollagén Facelift® koncentrátum   alkalmazása, napi 2000mg Szerves C-vitaminnal  tökéletes választás. A C-vitamin a biohasznosulást is fokozza, de önmagában is rendkívül meghatározó antioxidáns a porcépítésben, és csonterősítésben.  

Természetesen a javuláshoz hosszabb folyamat szükséges, ehhez pedig kúraidőben kell gondolkodni, ami ebben az esetben 120 nap.

A porckorong állagának javítása mellett nem is hinnéd mennyire fontos a stresszmentesítés. Biztos észrevetted már, hogyha egy kicsit idegesebb, feszültebb vagy valami miatt, akkor másnap mennyivel rosszabb. Ehhez egy Adaptogén gyógynövény összeállítást   javaslok neked.

A kiemeléseken keresztül tovább is tudsz olvasni.
Sok sikert a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Rudolf Rita