Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fülzúgásra, fülcsengésre nézegettem fülgyertyát, 3 tipust ajánlottak rá (bergamott, boróka és kakukkfű). A kakukkfüvest választottam, mikor kézhez kaptam elolvastam a terméken található javallatot, azon viszont teljesen mást írt fülzúgásra (citrom, borsmenta, eukaliptusz). Akkor most melyik az igaz? Ildikó

2018-02-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Nem jobb vagy rosszabb egyik a másiknál, fentiek közül nincs rossz döntés. Minden olyan fülgyertya, mely vérkeringést serkentő, pezsdítő, élénkítő hatású illóolajjal van átitatva, megfelelő választás a fülzúgás kezelésére, ezért ajánlották Önnek ezt a 3 típust (bergamott, boróka, kakukkfű) így az Ön által választott  kakukkfüves is tökéletes erre  a problémára.

Fülzúgás, fülcsengés esetén  belsőleg ajánlott az agyi mikrokeringésre ható Ginkgo Biloba tabletta  szedése. A Ginkgo tágítja az agyi vérereket, és ez azért fontos, mert az agy rossz vérellátása a belső fül egészségére is hatással van, és a jelenség fülzúgást okozhat. Fontos a termékválasztásnál a ginkgoflavonoid tartalom, mely ebben a termékben standardizálva, nagy dózisban és a mikronizált technológiának köszönhetően, tökéletes biohasznosulást mutatva érhető el. 

Amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állsz, úgy mindenképpen a kezelőorvossal egyeztetni kell a Ginkgo tabletta alkalmazásáról.

Tisztelettel: Somogyi Rita