Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Folyton viszket, kapar, száraz a torkom, pedig elég folyadékot iszom. A háziorvostól savlekötőt és allergiagyógyszert is kaptam, mindkettőt szedem, de nincs változás. Most akkor nem értem, mi lehet ez, sav vagy allergia, vagy egyik sem? Kérdeztem őt is, hosszan válaszolt, de igazából nem mondott semmit, lényegében annyi volt az értelme, hogy szedjem be ezeket. Ha ajánlható így is nekem valami hasznos, azért hálás lennék, mert most már irtó kellemetlen ez az állapot. Üdv, Dávid.

2015-09-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dávid!

A helyes diagnózis az orvosok dolga, de a leírtak alapján inkább reflux áll a háttérben mint allergia - nyilván nem véletlenül kaptál savlekötőt. Ami jó, de hosszabb távon káros mellékhatásaik is lehetnek. Pláne, hogy közben léteznek olyan gyógynövénykivonatok, amelyekkel tünetmentessé tehető akár az allergia, akár a reflux. Olyan természetes megoldásról írok most neked, amit a gyakorlati orvoslás is támogat.

nyirfanedv.jpgItt van például a Bio Nyírfanedv egy teljesen természetes antihisztamin, ami egyben nagyszerű lúgosító és savlekötő folyadék is! Ezt a fanedvet maga a természet állítja elő - mi csak bepalackozzuk – de még palackozása közben sem érintik emberik kezek. A nyírfanedv minden évben egyszer, csupán 3 hétig gyűjthető, és mivel teljes egészében organikus termékről van szó, sem tartósítószer, sem adalékanyag nem kerül bele. Magát az adalékanyag mentes eljárás egyébként Ipari titok védi.

Szóval a Bio nyírfanedv, a nyírfák csapolásával született fanedv, aminek olyan térszerkezete van, mint az emberi vér plazmájának. Valódi roboráló szerről van szó, ami a savakat és méreganyagokat magába zárja, miközben kolloidális tápanyagait sejtszinten adja át testünknek. Még sportolók (izotóniás hatás) és böjtölők (salaktalanítás, sejtkommunikáció) körében is népszerű, hiszen a szervezet minden sejtjének működését magasabb szintre emeli – olyan, mint egy alapos vérátömlesztés. Sőt májméregtelenítő tulajdonságát az oroszok szakértői véleménye is igazolja. ITT még többet is olvashatsz róla!

A refluxra, gyomorsavra, allergiára, de a teljes immunrendszerre jótékony hatással bír. Mivel lúgosítja, megfiatalítja az egész testet, valószínűleg üdvös hatások egész sorát tapasztalod majd meg magadon! Üdvözlettel; Rudolf Rita