Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fogyókúrázom március 4-e óta, de lassan egy hónapja megállt az eredményesség, ugyanis kilengtem sokszor. ???? A célom: még kb. 7 kg mínusz, jópár centi a has-fenék-comb triumvirátusból :), szálkásítás, narancsbőrtelenítés, csinosítás :) Új lendülettel folytatom, elkezdtem tornázni, és ismét odafigyelni arra, hogy mit és mennyit eszem, amolyan level 2-es pályára helyeztem a fogyókúrát. :) Itt szeretnék beerősíteni az Anatur termékekkel. ???? Milyen sorrendiséget kövessek a kapszulákkal, hogy hatékony/abb/ legyek? Minden második nap tornázom (kb. 40 perc). Reggeli előtt: 2 db Ananász kapszula; (Vagy reggeli és ebéd előtt 1-1 kapszula?) Reggeli és ebéd előtt negyed órával: 1 -1 db Zöldkávébab tabletta; Reggeli és vacsora után: 1-1 db Szerves króm tabletta + C vitamin; Ebéd vagy vacsora előtt: 1 db Almaecet kapszula Tornázás után fehérjeturmix. Én nagyjából így raknám össze a napom, kérlek véleményezd, módosítsd ahogy jobb lenne. :) Köszönöm szépen a segítséged! Szép napot! Zsuzsa

2019-05-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!

Tökéletesen összeválogattad a diétádat támogató kiegészítőket. Az adagolás is rendben, annyi kiegészítéssel, hogy az ananász kapszulát  is két részletben kell bevenni a legjobb biohasznosulás érdekében, reggeli és ebéd előtt.

Narancsbőr mentesítéshez figyelmedbe ajánlom a DIURERBE® ivókúrát , míg külső kezeléshez a Chillishape®gél  toptermékünket aminek eredményességét tovább fokozhatod, ha fürdés közben masszázskesztyűt  majd a Chilli gél felkenése után pedig speciális, lélegző kozmetikai fóliát   is használsz az adott testrészen.

Sok sikert kívánok kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita