Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fogyással, zsírégetéssel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a Szerves Zöldkávé, a Greente spray és az Ananas kapszula szedhető-e együtt? (és hogy a cél eléréséhez jó termékeket választottam-e ;) ) . Ha igen, akkor napi szinten milyen sorrendben javasolnád a szedésüket? Köszönöm a segítséget! Iza.

2018-01-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Iza!

Az általad megjelölt termékek fogyaszthatóak együtt, de az, hogy megfelelő kiegészítőket választottál-e, meghatározza súlyfelesleged, fizikai aktivitásod és diétád milyensége is.

Fontos, hogy tud: nem egy, vagy három hatóanyag fogja beindítani a zsírégetést önmagában, hanem életmódváltásod; a rendszeres testmozgás (hetente minimum 3x1 óra) és a szénhidrátcsökkentet diéta (180-200g/nap), és a bőséges folyadékbevitel (20 testsúly kilogrammonként 1 liter víz). A célzott tápanyagok mindössze ezt a folyamatot gyorsítják fel, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a leadott kilók tartósan lent is maradjanak, és az sem alábecsülendő, hogy átsegíthetnek holtpontokon.

A választott kiegészítők fogyasztása az étkezések előtti időpontokra koncentrálódnak. A Zöldkávébab tablettát (2*1) és az Ananász kivonatot  (2*2) reggeli és ebéd előtt negyed órával kell bevenni, bő folyadékkal, míg a Greenté spray-ből közvetlen az étkezések előtt kell a nyelv alá fújni 2 adagot. 

Amikor lassan halad testsúlycsökkentő kúránk, vagy stagnáló időszakban vagyunk, akkor mindig visszatérek az alapokhoz az anyagcsere serkentés legfontosabb lépéséhez; a sav-bázis egyensúly visszaszerzéséhez, a béltisztításhoz és a bélflóra építéshez. Ehhez 2 kiegészítőt ajánlok alkalmazni a diéta mellett, hogy miket és miért, azt ide kattintva olvashatod!  

Ezekkel a kiegészítőkkel különösen akkor érdemes kezdeni, egy 60 napos minimumkúra keretében, ha 10 kiló feletti a súlyfeleslegünk.

Érdemes olyan technikai szabályok betartására is odafigyelni, mint a napi 5-szöri étkezés, ami egyszerre soha nem több, mint az ökölbe szorított kézfejed. Vagy a rágás, amivel már a szájban ellúgosítod az ételt, és mellyel tehermentesíted a májad (testsúlycsökkentésnél nagyon meghatározó), illetve az emésztőrendszered egészét, és ezek által fokozod anyagcseréd.

Külsőleg is rá lehet segíteni az eredmények fokozására. Ilyen a kapszaicin tartalmú helyi zsírpárnák és narancsbőr ellenes Chilli gél. Alkalmazásáról a kiemelésre kattintva olvashatsz tovább, például hogyan érdemes Peeling kesztyűvel és Speciális Testtekercselő fóliával  azt, együtt alkalmazni.

A termékekről részletesen is tudsz olvasni a kiemelésekre kattintva.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita