Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Fogágypusztulásom van,visszahúzodott fogínyekkel!Tanácsodra lenne szükségem hogy mit szedjek ami megállítaná a folyamatot!Köszönettel:Anikó

2016-10-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!
Engedd meg, hogy egy fantasztikus vásárlói visszajelzést osszak meg veled! >>>

„Fogínysorvadás miatt sajnos a fogorvosom rossz hírt közölt: ki kell húzni minden fogat az egész felső fogsoromból...el is kezdte a műveletet. Kétségbeestem, de az Oktogon Bioboltban dolgozók javaslatára azonnal szedni kezdtem a Szerves C-vitamint, és azzal párhuzamosan a Szerves Q10 tablettákat. Napi egy szemet reggelente mindkettőből, 2 hónapon át.
Most jövök a fogorvostól, aki alig hitt a szemének, mert teljesen rendbejött az ínyem, és a továbbiakban egyetlen fogamtól sem kell megválnom! Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy csak 3 fogam bánta az ügyet, bár, ha előbb elkezdtem volna a kúrát… de ez már mindegy is, azonnal ide rohantam, hogy megköszönjem a tanácsot, mert a többi fogam megmenekült!”

termekajanlo.png

Vagyis arra kérlek, hogy ebben az esetben fogyaszd együtt, kúraszerűen a Szerves C-vitamint és a Q10-vitamint. Ha dohányzol, vagy egyéb élvezeti szerekkel élsz, akkor a napi 1 szemek helyett, 2 x 1 lesz mindkét vitaminból a javasolt mennyiség! Sok sikert a kúrádhoz!

Rudolf Rita