Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fő célom a fogyás(serkentése). Ma érkeztek meg a rendelt termékeim: -Cotifibra, -Puridren Fito 12, -Lipo+ (lapos has), -Collagene Gamble slim (szép lábak). Alapvetően az volt a tervem, hogy a fenti sorrendben 60 napos kúrákban, mindegyik között 30 napot kihagyva fogyasztom el ezeket. 1. Véleményed szerint ez így megvalósítható lenne ebben a formában? (sorrend, intervallum, szünetek) 2. Sajnos a csomagot kibontva láttam, hogy 2 terméknél a lejárati dátum: 2021.04 (Puridren Fito 12 és Collagene Gamble slim (szép lábak)) Így sajnos a fenti módon nem tudom kivitelezni az elfogyasztásukat. Ezért felmerült bennem, hogy szükséges-e a felsorolt termékek 60 napos kúrái között 30 nap szünetet tartani? Illetve a fenti termékek közül melyeket lehetne kombinálni egymással és hogyan lenne célszerű? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. Üdv: Tündi

2020-12-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tündi!

Néhány dolgot fontos szem előtt tartani a kúra megkezdése előtt: 

- Étrend-kiegészítők fogyasztásakor valóban kúraidőkben gondolkozunk. Ez minimum 60- maximum 120 napot jelent, amely után 30 nap szünet tartása javasolt.

- A különböző étrend-kiegészítők kúrája között nem szükséges feltétlenül 30 nap szünetet tartani.

- A különböző étrend-kiegészítőket kombinálhatod is egymással, hiszen többféle hatóanyaggal még jobb eredményt érhetünk el.

- Kivétel a Cotifibra és a Lipo+. Ezek kombinálására azért nincs szükség, mert két nagyon hasonló termékről van szó, hiszen mindkettő alapját a prebiotikus rosttartalom adja, ez azonban a Cotifibrában jóval magasabb.

Kezdésnek mindenképpen a Cotifibra bélradírt javaslom, melyet kombinálhatsz a Puridren® főzettel. A Puridren® főzet segít a salaktalanításban és a sav-bázis egyensúly helyreállításában. A Cotifibra bélradír a bélflórád egyensúlyát állítja helyre, és segít a bélben rekedt salakanyagok kivezetésében. Azzal, hogy megszabadulunk a salakanyagoktól, és visszaállítjuk szervezetünk egyensúlyát a fogyás is beindulhat.

Azért is jó, ha a kettőt kombinálod, mert a Cotifibra csak akkor tud működni, ha fogyasztunk is mellette bőségesen folyadékot. A Puridren® főzet napi adagját pedig másfél liter vízben kell feloldani.

60 napos kúra után következik Gambe Slim® főzet. Ez a koncentrátum a nyirokkeringést -vérkeringést serkenti, felléphetünk vele az esetleges visszeres panaszok ellen, és segít a combok körterületének csökkentésében.

Ha ezzel a kúrával végeztél, utána pedig megkezdheted a Lipo+ kúrát .

Bármelyik kúrát kitolhatod 120 napig, amennyiben szükségét érzed, sőt, akár a Cotifibra- Puridren® kúra mellé 60 nap után becsatlakozhat a Gambe Slim® is.

És mindemellett természetesen ne  felejtkezz el az egészséges életmód alapjairól:

bevitt szénhidrátok csökkentése, bőséges folyadékfogyasztás, rendszeres testmozgás.  

Sok sikert kívánok, és mindenképpen várom visszajelzésedet!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita