Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fito tree kapszula bevétel utàn úgyérzem, hogy csinàl egy kis savat. Nagyon szigórú diétàt csinàlok mellette. Miért történik ez? Kb:10 percig tart aztàn elmulik. Talàn mert hat? Még csak 4 napja szedem. A vàlaszt elöre is köszönöm. Szép napot! Anna.

2017-10-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

A jelenség érdekes, még nem volt ilyen visszajelzésünk. Annál is inkább, mert a FitoTree kapszula, egy új, ún. mikro-kapszulázásos technológiával készül, aminek az a lényege, hogy az illékony összetevőket hatóanyag veszteség nélkül jutassa el a célállomásig, ami a belekben található bélflóra. Vagyis a kapszula nem oldódik fel előbb.

Szeretném megkérdezni, hogy a kapszulát az ajánlás szerint fogyasztod-e, vagyis 2x1-ével, és azt, hogy azt étkezés közben szeded-e be?

Ez fontos momentum lehet. Valamint az is, hogy milyen diétát követsz, mert egy radikális diéta az elején savtöbbletet eredményezhet, ami szépen lassan normalizálódik csak.  Ez a savtöbblet érzékennyé teheti a nyelőcsövet, és amikor lenyeled a kapszulát, akkor az irritálhatja a felületet. Ilyen esetben, lehet kapni lenyelést segítő géleket, amit evőkanálba kell önteni, abba helyezni a kapszulát, és így mindenféle irritáció elkerülhető.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita