Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Fiam Angliába költözött ott él fél éve. Sajnos a kinti klímát valahogyan nem bírja megszokni a szervezete, elég sokat náthás, folyik az orra, néha fáj a torka. Karácsonyra hazajön, ezért úgy gondoltam, hogy bevásárolnék neki vitaminokból. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi lenne az amit mindenképpen érdemes lenne megvásárolnom, gyógyítás és megelőzés céljából. Köszönöm Andrea

2016-11-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!
Két nagy dózisú alapvitaminra biztos szükség lesz, ezek pedig a C és a D3-vitaminok. Ezt a két vitamint egyetlenegy tablettában is megtalálhatjuk, úgy, hogy az 1000mg C-vitamint és 2000IU D3-vitamin hatóanyag tartalmat jelent, tablettánként.
Csak kattints a terméknévre és olvass tovább!

Továbbá felhívnám a figyelmedet a stressz hatására az immunrendszerre. Hogy miért teszem ezt? A stressz gyűjtőnév, ide tartozik minden lelki harmóniánkból kibillentő, huzamosabb ideig tartó állapot a szeretethiánytól kezdve a bűntudaton át az olyan traumás életeseményekig, mint egy családtag elvesztése, vagy éppen a válás. A fiad esetében az ország váltás, az új lakó- és munkahelyi környezet, a barátok és családtagok távolléte ugyanilyen stressz helyzet, ami tudatosan, vagy tudat alatt, de dolgozik/dolgozhat benne.

Ez a lelki állapot azonban leterheli a szervezetet, számtalan tünete lehet, az alvászavartól a gyengülő ellenálló képességig. Súlyosabb esetekben pedig komolyabb szellemi és fizikai kimerültséghez, depresszióhoz, figyelemzavarhoz, szorongáshoz vagy pánikhoz is vezethet.

Ezért engedd meg, hogy ezért kedvenc adaptogén gyógynövényeimet ajánljam, és javaslom, hogy a vitaminkúrát ezzel a kivonattal egészítsd ki! 

Ez a kivonat a stresszhez való alkalmazkodást segíti. Miközben növeli az ellenálló képességet, fokozza a koncentrációt és a koordinációt, kiegyensúlyozottá tesz, határozottan javítja életkedvünket, és mindennapi életminőségünket.  Olvass tovább a kiemelésen keresztül!

Rudolf Rita