Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Férjem szerencsére így 68 évesen is tökéletesen egészséges. Viszont nemrég reggeli utáni vérvételnél pár tizeddel magasabb értékű lett a vércukra a normál értéknél. Mi a prevencióra figyelünk nagyon. Kinéztem nálatok a Natur Tanya kapor tablettát erre. Mi a javaslatod a szedésre? Milyen kúra idejű legyen, meddig ne szedje, és mikor kell újra szednie ahhoz, hogy megelőzzük a betegséget? Köszönettel: veszem válaszod: Kati

2018-11-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

Örömmel olvasom, hogy ennyire tudatosan figyeltek férjeddel a prevencióra. A kapormag őrlemény koncentrátum  pedig tökéletes kiegészítő muníció lesz mindehhez. A kivonatot kúraszerűen 120 napig fogyaszthatjuk, majd 4 hetes szünet beiktatása után, ha szükséges újabb kúrába kezdhetünk. A szünetben nyugodtan válthattok a mikronizált és inulinnal dúsított fekete áfonya kivonatra, mely növényi inzulinként ismert kivonat, a vércukorszint szabályozásához.

A normál vércukorszint fenntartásához fontos lépés, a szénhidrátokat redukáló diéta, a rendszeres testmozgás, a bőséges folyadékbevitel és a stressz tudatos ellensúlyozása is. Sokat segít az is, ha megnövelitek a napi rostbevitelt! A reggelt nyugodtan indíthatjátok psylliummal, de készíthettek zabból, chia magból, goji bogyóból  is reggelit. Sőt, választhatjátok az Expressz diéta kész zabkásáit is, melyekhez csak vizet kell adni.

Ebéd és vacsora előtt (vagy közben) pedig 1-1 mokkáskanál, 100%-os fekete köménymag olajat  is bekanalazhat a férjed, hogy fokozza a kúra eredményességét.

A kiemelésekre kattintva bővebben tudsz olvasni a termékekről.

Jó egészséget kívánok Nektek!

Somogyi Rita