Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Férjem balesetet szenvedett, melynek eredménye lábcomb zúzódás.Szeretnénk valamilyen regeneráló szert belülről is, hogy így is támogassuk a teljes felépülését, külsőleg fekete nadálytővel és körömvirág krémmel is kenjük. Kérem tanácsod mivel erősíthetnénk a szervezetét? Nagyon köszönöm! Andi

2017-08-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Valóban nagyon fontos a külső kezelés, és bár a körömvirág és a fekete nadálytő is elismert népgyógyászati termékek, zúzódások esetén célzottabb és erőteljesebb a Hegyi Árnika krém  tapasztalataim szerint.

Belsőleg C-vitamint   és T-vitamint  ajánlok a férjednek. Mindkét vitamin a segíti az izomrostok között rekedt vérömleny felitatását, melyet a roncsolódott erek okoztak.

A troxerutin vagy T-vitamin, egy flavonoid vegyület, ami számos növényben megtalálható, de az ERBAVEN® ivótasakokban  – melyet figyelmedbe ajánlok - olyan T-vitamint találsz, amit a közönséges pagodafából vontak ki. Elsősorban azért, mert nagyszerű érvédő és ödéma megszüntető, és mert hatékony és bizonyított szerepe van a mikrokeringés változásainak megelőzésében. Ezen tulajdonságai által gyorsíthatja fel a gyógyulási folyamatot egy zúzódásnál is.

A zúzódás mértékétől függően, egyeztessetek gyógytornásszal is, mert szakszerű rehabilitációval, akár az izmok teljes épsége visszanyerhető.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita