Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Férjem a Saw Palmetto készítményt és a vércukor szint ingadozása miatt a diéta mellé krómot szed: jelenleg a vércukor szint rendben van. A megfázás és egyéb ilyenkor szokásos betegségek elkerülésére a C+ D3 tabletta elegendő lenne? Köszönettel: Andrea

2018-10-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea!

Általánosságban a válaszom igen. Az 1000mg C-vitamint és 2000IU D3-vitamint tartalmazó tabletta, egyértelműen a legnépszerűbb immuntámogató az őszi-téli hónapokban, hiszen 2 olyan alapvitaminról van szó, melyekről a legtöbb kutatási anyag született az elmúlt 50 évben.

A másik ilyen nagy terület a bélflóra és azt ott élő mikroorganizmusok, melyek az immunrendszer 70%-át adják. Ezért a bélflóra egyensúlyát vigyázó szinbiotikumok azok, melyekkel érdemes még a C- és D-vitamint kiegészíteni.

Ha pedig elfogyott férjed króm kivonata, azt érdemes a szerves krómmal dúsított, 3000mg-os kapormag tablettára  váltani, ami fantasztikus kivonat vércukorszint problémákra, de az immuntámogatásból is kiveszi részét, és akut fertőzések esetén is támaszkodhatunk rá, mert csökkenti a gyógyulási időt. (Pont most érkezett vércukorszinttel kapcsolatban egy friss vásárlói visszajelzés, de ide kattintva olvashatsz egy régebbit is !)

Szeretettel:

Somogyi Rita