Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Felfüggesztettem 3 napra a Puridren + Hepaplusz kúrát - tanácsod alapján - a 4. napon újra indítottam. Tapasztalatom a 3 nap alatt: az "émelygősgyengeség" elmúlt, viszont, a szédelgés szakaszosan ugyan, de megmaradt... a 4. naptól kezdve: a szédelgés maradt és kezdődik az "émelygősgyengeség" is....Hagyjam abba a kúrát?...vagy ...csak a puridrent...vagy...valamilyen vitaminnal támogassam a szervezetemet? üdvözlettel:MikóÉva

2019-03-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Sajnos igen, fel kell függeszteni a Puridren® kúrát, a benne lévő egyik összetevőt biztos nem jól tolerálod. Leggyakrabban az ánizs okoz émelygős érzést. Csak a Hepaplus kúrádat folytasd, és kérlek ne feledkezz meg a bőséges vízfogyasztásról mellette.

Amennyiben az émelygés további 3 napon át is megmarad, akkor nem lesz más hátra, mint kideríteni a kiváltó okot, és ehhez ellátogatni egy gasztroenterológushoz első körben. Bízom azonban abban, hogy a kellemetlenség ezzel megszűnik. Ugyanakkor a későbbiekre nézve sem ártana az esetleges allergénekről egy átfogóbb képet kapnod.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita