Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Feketenadálytő krémet árulnak? Könyökre, megerőltetésre keresek valami terméket. A könyököm, az ízületnél, fáj, sokat emeltem A no-dol teméket próbáltam, nem vált be. Köszönöm Évi

2018-04-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Évi!

Nem írtad, hogy pontosan melyik No-Dol® terméket próbáltad, illetve hogy korábban voltak-e a könyököddel panaszaid, mindazonáltal megpróbálok javasolni Neked néhány bevált terméket, eme problémára.

Ugyan forgalmazunk feketenadálytő krémet - bár az weboldalunkra nincs feltöltve -, ez a természetgyógyászatból jól ismert gyógynövény a tapasztalatok szerint az ilyen jellegű problémáknál, mint a Tiéd, ahol egy összetett ízületi panaszról van szó, önmagában nem biztos, hogy elégséges. Mivel a könyököd többféle irányból is támogatásra szorulhat a megerőltetés miatti tünetekre nézve (gyulladás, húzódás, kopás), így komplex kezelésre van szükség olyan termékekkel, amik nem egy, hanem több hatékony összetevőt is tartalmaznak.

A fájdalom csillapítására illetve a valószínűleg fennálló felületi vagy mély gyulladás csökkentésére használd a Leni gélt, valamint a Leni tablettát belsőleg.  – ezek a kivonatok egy szabadalommal védett összetett hatóanyag komplex-szel lesznek, hatékonyan segítségedre.

Ahhoz pedig, hogy az ízületeidet hosszú távon is karbantarthasd, érdemes elkezdened a Porckopás Csomag alkalmazását, mely a szerves, nagy dózisú új-zélandi zöldkagylóval és csipkebogyó ágyba ültetett C- vitaminnal segít megállítani és kezelni a porckopást. A kötőszöveteid, inaid védelmében (az inak 100%-ban kollagénből épülnek fel) pedig fogyaszd hozzá a Facelift kollagén koncentrátumot, ami kollagén mátrix tartalma révén nemcsak az inakat, porcokat, hanem az összes kötőszövetet is erősíti.

A kúra időtartama legyen legalább 60, de szükség szerint 120 nap. Az ízületeid a jelenlegi és későbbi mozgékonyságod és közérzeted kulcsfontosságú összetevői, érdemes vigyáznod rájuk! Ha pedig szükséges, természetesen keress fel egy szakorvost is.

Szeretettel:
Somogyi Rita