Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdemes az Erbaven termékcsalád mind a négy tagját használni, vagy hatékony a jelenleg akciós gél+tabletta kombináció is? A négy termék együttes használatával hamarabb és jobb eredményt tudnék elérni? A lábaim estére enyhén bedagadnak, vannak seprűvénáim és visszerek is, valamint fájdalom is érezhető. Még egy kérdésem lenne. A combomon sajnos narancsbőr van, pedig vékony vagyok. Két hónapja iszom a Gambe Slimet, végig szeretném csinálni a teljes kúrát. Közben használtam az őssejtes szérumot, most fogy el a három doboz. Sokat javult a lábam, de még nincs rendben. A chilli gélt használhatom a combomon, ha ott csak néhány kisebb seprűvéna látható, vagy ez kizárja az nalkalmazását. Nagyon köszönöm a válaszodat! UI: Kiválóak a termékeitek, örülök, hogy Rátok találtam!

2017-03-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Noémi!

Először is gratulálok az eddig elért eredményekhez és köszönöm a visszajelzésed!

Ami a Chillishapgélt illeti: bár egy igen hatékony kiegészítő a narancsbőr elleni közdelemben, de az visszeres, seprűvénás végtagokon sajnos nem használható. Helyette továbbra is az Aqua Balance őssejtes szérumot ajánlom.

A Gambeslim® főzet eredményességét egy lúgosító-méregtelenítő koncentrátummal fokozhatod, ami Puridren®  névre hallgat. Egy méregtelenítés mindig javíthat életminőségünkön, és most tavasszal pont itt az ideje is egy ilyen kúrának, de ami téged illet az hatással van a külső kivetítőink, kötőszöveteink állapotára is.

Ha lábaid estére bedagadnak, vannak seprűvénáid és visszerek is, akkor az Erbaven® csomagot,  ajánlom figyelmedbe, ami külső és belső kezelést is kínál a problémádra. Ugyanakkor, ha fájdalom is érezhető, kérlek, hogy szakorvost is keress fel!

Sokat számíthat még a kötőszövet és érfalak erősítésben nélkülözhetetlen Szerves C-vitamin napi adagolása is, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából hasznos, de a kollagén képzés okán is, ami egy kötőszövet erősítő fehérje.

Kérlek, ne feledd, hogy bármilyen étrend-kiegészítőt is alkalmazol, mellette az étrendi váltásnak, bőséges folyadékbevitelnek, és a rendszeres testmozgásnak is meg kell történnie, hiszen a kiegészítők, ahogy a nevük is mutatja kiegyensúlyozott vegyes étrend és életmód mellett alkalmazhatók eredményesen. 

Sok sikert a kúrádhoz!

Rudolf Rita