Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődöm, mit ajánlanám Nekem! Én 64 éves inzulinos cukorbeteg vagyok, nagyon meghíztam. 93 kg vagyok a 158 cm -hez. Rámtör sokszor az édesség utáni vágy, sokszor “bűnözöm”!???? Kellene valami, amitől sikerülne leadnom jó pár kilót. Érdekelne még, hogy a test-tekercselés használ-e? Üdvözlettel: Margit

2019-06-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Margit!

2-es típusú cukorbetegség esetén megkerülhetetlen az életmódváltás. Mozogni kell és a diétázni. Oda kell figyelni a napi 5-6 étkezésre, a napi szénhidrátbevitel csökkenetésére, a rostbevitel növelésére és a bőséges vízfogyasztásra. A „bűnözés” gyakorisága is csökkenni fog ezen lépések hatására.

Célzott étrend-kiegészítők is segítségedre lehetnek, de csakis a diéta részeként! Erre a kiemelésre  kattintva egy összefoglaló írást találsz a cukorbetegségről, itt minden életmódbeli javaslatot és kiegészítőt megtalálsz. Kérlek, böngészd át, és ha kérdésed merül fel, beszéljünk róla.

Nem szabad elfelejtkezni arról, hogyha orvosi kezelés alatt állsz, mindenképpen szükséges egyezetni kezelőorvosoddal, mielőtt étrend-kiegészítő kúrába kezdesz. Ez azért is fontos, mert szükség lehet a cukortabletta vagy inzulin napi adagjának módosítására.

Természetesen külsőleg is fokozhatod az eredményeket a Chilli gél  és a speciális kozmetikai fólia  segítségével. Ugyanakkor önmagában csak a külső kezelés nem jelenthet megoldást. Először is kezdj bele az életmódváltásba!

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita