Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék vagy is kérdezni szeretném , hogy lehetséges-e hogy a kollagen + C vitamin szedesétől herpesz szeruseg vagy herpesz jött ki az ajkamon ? 31 éves vagyok es sosem volt még herpeszem semmi ilyen jellegű kiutesem. Ahányszor meg iszom a collegent bizsergő érzést érzek az Ajkamon . Méhpempőt es az Inofolikot is szedem ezeknél nem volt ilyen érzés csak miután a kollagent kezdtem el szedni . Válaszát elore is köszönöm Natália

2019-05-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Natália!

A herpeszvírus lappangva minden szervezetben jelen van, és csak akkor okoz galibát, ha a védelmi rendszer meggyengül. A Kollagén Facelift® és a szerves C-vitamin étrendi adagolása pont ezért nem lehet ennek előidézője, itt valami más kiváltó okot kell keresnünk a háttérben. 

A herpesz megjelenéséhez elég egy kis stressz, amikor az immunrendszer gyengül, és a vírus ismét előbújik. Előidézheti megjelenését kimerültség, túlzásba vitt napozás, vagy betegség is kiválthatja mindezt.

Herpesz ellen egyébként a leghatásosabb készítmény az Olajfalevél kivonat. Hatóanyaga az oleuropein, egy glikozid bomlásterméke az elenolsav és annak kalciumsója erőteljes vírusellenes hatású, így kitűnően elbánik a herpesz vírussal is. Erősítsd meg az immunrendszered, a C-vitamint kombináld Szerves cinkkel, és szerves Spirulinával, egy 3 hónapos kúra során.  A spirulina aktív hatást fejt ki néhány burkos vírussal szemben, mint pl. a herpesz simplex.

Külsőleg pedig használj természetes herpesz ecsetelőt, mint amilyen a 38%-os terpéntartalommal bíró ausztrál teafaolaj.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita